GENEL KURULUMUZ GERÇEKLEŞTİ.
04.05.2014 Tarihinde yeterli çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleştirilemeyen ve 11.05.2014 (Pazar)gününe ertelenen genel kurulumuz gerçekleşmiştir

Katılımın oldukça yoğun olduğu genel kurulda açılış konuşmasını yapan Tabip Odamız  başkanı Doç. Dr. Sefa GÜLTÜRK'ün  "Bu seçimin ve yeni seçilecek olan kurulların hem meslek gurubumuz için hemde memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bizlerin yükselltiği çıtayı daha yukarlara kaldırmak artık yeni yönetimin bir görevi haline gelmiştir. Öyle düşünüyorum ki yeni seçilecek arkadaşlarımızda bunu en iyi şekilde gerçekleştireceklerdir. Şimdiden seçilecek olan arkadaşlarımıza başarılar diler tekrar hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim" diyerek sözlerini tamamladı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından divan heyeti seçimlerine geçildi. Divan başkanlığına Prof. Dr. Fahrettin GÖZE, başkan vekilliğine Dr. Ali KAYA, katip üyeliklere ise Dr. Ahmet YILMAZ ve Dr. Mehmet ARI oy çokluğu ile seçildiler.

Divan heyetinin seçilmesinden sonra söz olan Dr. Nesrin TOYDEMİR "Tabipodasının siyasi birkuruluşolmadığını ve seçilecek arkadaşların bunu bilerek hareket etmelerini ve sadece doktor haklarıve mesleğiile ilgilenmelerinidileyerek seçimlern hayırlı olması temennisinde bulundu"

daha sonra söz alan başkan adayları İbrahim GÜL ve Sedat ÖZBAY seçildikleri taktirde oda ve hekimlerimiziçin neler yapacakları veprojelerikonusunda genel kurula sunumda bulundular.

Dr. Sefa GÜLTÜR tarafından yönetim kurulu faailet raporu okundu, divan heyeti başkanı Dr. Fahrettin GÖZE'nin denetim kurullarının raporlarının okunmasının ardından Dr. Rüstem HASBEK tarafından genel kurula sunulan gelir gider bilançosu ve tahmini bütçenin oy birliği ile ibra edildi.

Katılımın %80 oranında olduğu seçimler sonucunda resmi olmayan rakamlara göre YÖNETİ KURULUNA aday olanların aldıkları oy oranları şu şekilde gerçekleşmiştir.

YÖNETİM KURULU

SEDAT ÖZBAY              :301                   İBRAHİM GÜL          :          189
HAKAN ULUDAĞ           :262                   İBRAHİM COŞKUN    :          157
İSMAİLPOLAT               :272