SALGININ ŞAKASI YOK
Sivas-Erzincan Tabip Odası Başkanı Dr.Ömerül Faruk GÜZELİMDAĞ yaptığı açıklamada;   Ülkemizde ve şehrimizde Covid19 hastalarında son zamanlarda çok hızlı bir artış görülmektedir .Haklı olarak vatandaşlarımız daha çok endişe etmektedirler. Ancak duyarsız bazı insanlarımız diğer vatandaşlarımızın da hayatını ve sağlığını riske atarak MASKE-MESAFE-HİJYEN kuralına uymamaktadırlar .Tüm halkımızı bu konuda sağduyu ve duyarlılığa davet ediyorum.Bu salgının şakası olmadığını defalarca acı bir şekilde test ettik hep birlikte. ikinci ve çok önemli bir diğer konu da  tüm vatandaşlarımızı uyarmak isterim. Covid19 aşısıyla ilgili halkımıza dolandırıcılar tarafından aşı hakkınız oldu v s gibi mesajlar atılmak kaydı ile vatandaşlarımızı yanlış yönlendirmeler  yaparak kafaları karıştırdıklarını duyuyoruz. Hemşerilerimiz lütfen çok uyanık ve dikkatli olsunlar ,aşı hakkının olduğunu ve zamanının gelip gelmediğini öğrenmenin en güvenilir yolu; 1)E-nabız   2)Alo 182  3)Aile hekimliği birimidir.Aşı zamanını öğrenmenin başka bir yolu ve yöntemi yoktur.  Kurallara uyalım etrafımızdaki insanları uyaralım ,uyanık olalım.  Sağlıklı ve corona sız günler dileğiyle kamuoyuna saygıyla dedi.
Haberin Okunma sayısı: 1923